Senaste Inlägg

Uppdatering och bilder

Här kommer en liten uppdatering.
Allt går hur bra som helst med kaninerna och Nemo.
De har vant sig vid honom och han har börjat vänja sig vid dem.
Idag nosade Nelly och Nemo på varandra genom kompostgallret :)
Och Nemo har fått ta en kik in i buren (snarare var han inne med huvudet och kollade om det fanns lite kaninbajs att stoppa i munnen).
Vi kör klickpass och sitter tillsammans vid buren. Även om Nemo är snäll och försiktig påpekar jag det alltid för honom, att han ska ta det lugnt osv just för att alla kan bli lite skraja om det blir för mycket. Igår var det lite revirmarkeringar eller liknande mellan systrarna och Nemo blev lite orolig när de sprang omkring.
Idag har det dock varit lugnt med dem och jag hoppas att de inte ska tjafsa något mer. Känns så tråkigt om vi måste sära på dem. Men säkerligen är det könsmognad + nytt ställe + en massa grejer nu buren och hagen som gjorde att de bråkade. Var dock inget allvarlig, och idag har de som sagt varit lugna.

Lite nya bilder kommer här :)


Grönsaker i taket är gott


Nelly ligger och päser med syrran bredvid sig. I taket hänger en ballongvisp ;) Varför köpa höbollar när det finns liknande i köket? :p


Nemo vill också vara i buren


En typisk "jag vill klicka-bild" på Nemo.


"Vad kan du göra för att få klick och godis då?" frågade jag. Nemo visade.


Nemo ville ha mer gotta :)


2 Kommentarer

Postat av: Niketesse den 2009-12-03 @ 09:47:53
http://metrobloggen.se/Niketesse

Vilka fina bilder på Nemo. Vad han är duktig och är snäll mot kaninerna. Förstår att han försöker ta lite gott bajs från buren, är ju smaskigt för en hund=)

Tråkigt att Ruth gick tom, men till våren blir det nytt försök.

Postat av: Maria den 2009-12-03 @ 17:58:50
http://www.guldhunden.se

Vad fint de har det, dina ninor. Har de börjat visa mer av personligheter än? Tänk på att inte bara ha hö upphängt i vispen förresten, det blir stora förslitningsskador på ryggen av att hela tiden plocka ut det därifrån. Men som berikning är det ju kul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback