Senaste Inlägg

Inomhus

Idag har vi tillbringat dagen mestadels inomhus. Fy vilket skitväder det har varit.
Men han har i alla fall fått gå lös på promenaderna. Sedan har vi kört inomhusaktivering.


Testade regntäcket jag köpt, men det var såklart på tok för litet. Har testat flera täcken på honom men inget passar. Inte för att han fryser men jag tycker det vore bra att ha ett för sådana här dagar, då regnar konstant.  (klickbar bild)







Sedan blev det inomhusaktivering som sagt!

5 Kommentarer

Postat av: Niketesse den 2009-11-23 @ 17:23:31
http://metrobloggen.se/Niketesse

Vädret är inte så roligt nu precis. Och du är duktig och håller på med Nemo massor. Här tvingar vi oss att gå långpromenader fast det regnar. Märtha och Thure behöver man inte övertala precis, de tycker alla väder är bra väder=)

Postat av: Maria den 2009-11-24 @ 09:21:46
http://www.guldhunden.se

Vi har blivit så inspirerade av dig och Nemo (Och Jessan och Boo) att vi har börjat träna tricks här hemma också. Det där med lite klickerträning varje kväll är ju super! Oskar älskar det! Janne tränar just nu mellan ben och gå runt honom, och jag började igår på rulla runt. Det ser ju lite mer imponerande ut att stå på bakbenen och så... det får bli nästa utmaning!

Postat av: Söderhund den 2009-11-26 @ 13:11:56
http://soderhund.blogspot.com

Jag köpte ett skitstort regntäcke till Boo, modellen vanligt täcke men tunt tunt. Tänker att de dagar det regnar så mycket att jag verkligen vill ha täcke, de dagarna räcker det inte med en liten cape. Funkar bra så. Fryser hon kan jag sätta på bot-täcket under. Fast det täcket har jag i förebyggande syfte, innan och efter promenaden, eller på kurs då det ibland kan vara mycket stillastående (just den biten brukar hon dock lösa på annat sätt ;-)) samt i bilen. Lite så.



Hörni! Vi får träna in ett program tycker jag! Sjukt orättvist med en freestyleinstruktör å ena sidan och duktiga Nemo å den andra. Boo är ett sprall och gör helst bara "mellan", hennes bästa övning hittills. Så fort hon inte vet springer hon mellan mina fötter. Gulligt! Vad säger ni? Visst behövs det en rolig vinterutmaning!

Postat av: nemo den 2009-11-26 @ 19:02:42
http://viharhittatnemo.blogg.se/

Jessan: Ja, det får vi göra!!!

Så har vi något att "gå efter"! Och sedan får det bli upp till bevis med filmvisning!

Vi kan väl ge två alternativ var, kanske något som ens egna hund redan kan men som blir utmaning för de andra? Och vice versa.. Så har man något som hunden redan kan samt att man lägger till ett par tricks?

Vi har ju alla villiga och träningssugna hundar så det ska väl inte vara något problem? Och klickerälskare är vi allihopa, allihopa.. lalalalalla :D

Postat av: Söderhund den 2009-11-26 @ 23:24:46
http://soderhund.blogspot.com

Jaaa! Kul att du är på! Mariiiiiaaaaaaa???

Det finns ju vissa moment som ska ingå i ett äkta freestyleprogram, vi kan ju tjuvkika på dem. Fast jag vill helst inte ha för mycket gå på bakbenen pg av Boos höfter (innan vi träffat sjukgymnasten, när nu det blir...). Lite är ok men inte för mycket. Annars låter ditt upplägg toppen - något varje hund kan, och så några nya grejer. Kuuul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback