Senaste Inlägg

Osäker och rädd

Igår blev det tyvärr inte en så bra dag för Nemo som det var tänkt.
Jag vet inte om det är för att vi inte varit så ofta på stan den senaste tiden, eller om det är för att han nyligen blev påhoppad av lösa hundar, eller för att det smällde till rejält för ett par dagar sedan, men han var osäker. På stan skällde han till en par gånger, osäkert, när en tant tittade lite för länge på honom samt när ett par hundar gick förbi. Något som han tidigare inte brukar bry sig om.

Sedan var han dock trött hemma, var ju mycket på stan för honom. Efter en längre promenad på kvällen fick han vara ensam medan vi var på fest. När vi kom hem blev det också jobbigt för honom. Husse var lite väl rund om fötterna och vinglade in en krukpyramid i hallen, och det skramlade en del. Nemo blev osäker och rädd, vilket inte är så konstigt. Men det känns så himla olyckligt att se... att han söker kontakt med mig och undviker husse i en sådan situation. Vilket iofs inte är konstigt, eftersom husse var lite glad i hatten och råkade orsaka ett läskigt ljud som Nemo associerade med husse.
Men att se hur han osäkert tar kontakt med mig innan han "vågar" sig fram till husse...
Nej, det gör ont i hjärtat. Och inte är det ju roligt för killen heller, eftersom det inte alls var hans mening att ramla.


Jaja, nog om detta. Ville mest skriva av mig. Känns så tråkigt att se honom osäker. Det är inte ofta han är sån, och då gör det ont att se. Och inte kommer det att bli bättre heller då nyår är på väg.. vi ska iaf köpa dap nu och eventuellt något annat naturligt lugnade. Blir också till att försöka åka iväg på en del utflykter så att han får chansen att slappna av och vara någon annanstans än hemma där det smäller.

Nej, det här inlägget var inte så roligt.
Tur då att vi idag hade en riktigt skön tur i skogen.
Bilder kommer i nästa inlägg :)

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback