Senaste Inlägg

Morgonmöte med valp

Vi mötte en husse med en valp på morgonkissen, och det var roligt att se att valpen gick lös bredvis husse och hälsade inte på Nemo förrän han var direkt framme. Jag hade nog räknat med att den skulle springa fram sista biten och göra Nemo osäker, men han var så lugn och snäll och Nemo fick tid på sig att spana in den lösa hunden och sedan busade de en massa. Valpen var redan större än Nemo och han var bara 4,5 månader! :) Blandning mellan golden/schäfer/sankt bernhard. Så det blir en bjässe. Men det var kul att se att han faktiskt var ganska så lugn och snäll, och inte så på som många valpar är.
Och vi stod och pratade lite om valpkurser, brist på rastgård och rumsrenhet. Trevligt med lite hundsnack direkt på morgonen :)

Det finns en hel del valpar här i området för tillfället som Nemo fått hälsa på. Hade varit kul om man fortsätter att ses lite allt eftersom, så både Nemo och valp(arna) får hälsa när de växer upp. Speciellt stora hundar, eftersom Nemo är lite mer osäker på dem, så då vore det kul om han fått träffa dem från att de var valp, och sedan även när de växer upp. Jag önskar dessutom lite mer "kompisar" till Nemo, några som han ändå får träffa lite mer regelbundet så att han inte kommer in i perioder då han blir osäker på grund av brist på trevliga hundmöten.

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback