Senaste Inlägg

Ute vid GullmarnIgår var vi bjudna ut på fest alldeles vid Gullmarn hos en bekant.
Vi var nyktra och tog med oss Nemo.
Han trivdes bra, trots att det var en del folk och musik och sånt.

Men en sak kan jag störa mig på. Alla var bra runt Nemo, de klappade och pratade med honom när han ville och ingen verkade tycka det var jobbigt att vi hade med hunden.
Men, varför kan inte vissa personer förstå när det inte är läge att klappa och sånt?
En person (ingen av våra vänner) skulle flera gånger fram till Nemo, trots att han visade tydligt att han inte var intresserad. Han gick undan, gick till mig eller husse, eller visade på annat sätt att han tyckte det var jobbigt. Varför måste vissa "tvinga" sig på att klappa osv? Trots att hunden visar tydligt att den inte vill, och att ägaren säger till? Men ändå verkar vissa inte fatta. Det är som om de måste bli omtyckta av djuren eller nåt sånt.
Och detsamma kan gälla vissa män, som tror sig veta att hundar vill ha "rejäla" klappar istället för mjukt kel. Vad är det för något? Vissa hundar ÄR faktiskt lite försiktare, lite mjukare osv. Som Nemo.Iaf, man märker ganska så tydligt när Nemo har fått nog så han hade helst velat åka vid nio-tiden men då husse ville prova badtunnan så blev det vid halv tio istället. Dock var det en väldigt trevlig kväll och sjukt fint ställe. Är också glad över att vi tog med oss Nemo och han klarade det galant.


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback