Senaste Inlägg

Bus i sängen

Vi passar Alma idag och imorgon. Var ett tag sedan nu så Nemo är boss här hemma i vanlig ordning.
Jobbigast är det den första tiden, då får Alma knappt göra något.
Och jag får hela tiden hålla koll, dvs säga ifrån till Nemo och uppmuntra Alma.
Hon behöver lite mer skinn på näsan den tjejen och inte vara så mjäkig mot honom, eftersom jag tror det triggar honom ännu mer till att bossa.
Men under kvällen lugnade det sig och nu har vi precis haft världens bus tillsammans i sängen.
Alma är lite försiktig då Nemo säger ifrån om hon tar för stor plats så jag fick busa som skam med Nemo samtidigt som jag busade med en annan leksak med Alma och berömde henne när hon tog plats och Nemo när han nöjde sig med sin leksak. Haha. Under tiden försökte jag även fota spektaklet :p


Nemo o Nelly

Nelly har börjat visa tydligt att hon inte är helt nöjd med bara hagen, då hon biter ibland i gallret. Så hon har börjat var och varannan dag få utforska vardagsrummet. Det har hon fått tidigare också men då har hon mest varit rädd och sprungit in i trygga hagen igen.. Men nu så! Precis det här jag visste och ville, att hon kommer och ska bli mer frigående. Molly trivs bra i det trygga fortfarande, försöker socialisera henne lite varje dag men hon kommer nog alltid var den "rädda" av dem.


Så söt man kan vara då!!

Och så var det ju buset i sängen...
Här har vi inga problem att ha hundarna i sängen, vad gör det om man vaknar med hundhår på varje del av kroppen (i munnen, näsan och så vidare :p) när man har så här roligt!!







Hihi älskar live-bilder :)




Dragkamp. Inte ofta Nemo är med på det så då får man passa på :)



Dragkamp med hjälp av en tass!


Och denna "jag tar den i luften-bilden" får avsluta bildserien :)


2 Kommentarer

Postat av: Gealach den 2010-01-29 @ 08:22:51
http://gealach.blogg.se/

Våra djur är lösa i köket, och vi har spärrat av dörröppningen. Ibland vill Ninus ut och utforska, och det får han göra, men det blir bara korta stunder, köket är tryggast. :-)

Postat av: Gealach den 2010-01-29 @ 16:49:18
http://gealach.blogg.se/

Kul att du gillar bloggen! :-)

Jag följer ju din sedan ett tag tillbaka, även om jag inte skriver kommentarer så ofta...



Vi har numera en kanin och ett marsvin, vårt äldsta marsvin somnade in för ett par veckor sedan. Marsvin ska ju egentligen bo två och två, men Ofelia är så gammal nu och har sällskap av kaninen, och eftersom jag blivit allergisk är det tyvärr inte aktuellt med fler... De här har vi kvar så länge de lever och så knaprar jag medicin.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback